ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΜΑΣΑΖ

Ωραία, έτσι το έχετε παρακάνει γύρω στο τέλος της εβδομάδας και τελικά διαχειρίζεστε την πραγματική έντασή σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, λοιπόν, ακολουθούν ορισμένες λεπτές δραστηριότητες χαλάρωσης που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας χωρίς βασανιστήρια και επίσης να σας αφήσουν αδιαμφισβήτητα κάποια μετρητά στον ιδιαίτερα οργανωμένο ειδικό σας για την αποκατάσταση της πλάτης.

Το μαρτύριο στο κάτω μέρος της πλάτης, ξέρετε το είδος που ξεκινά ως τσούξιμο στην οπίσθια περιοχή και φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του γονάτου σας. The avocation πίσω από αυτό είναι όλη η στερέωση του μασαζ κατ οικον piriformis μυς, είτε από κατάχρηση είτε από τραυματισμό. Αυτό μπορεί να προκύψει από εργασίες ανάκλησης σερβιρίσματος για μια εξέλιξη του τένις, πτώση στην πλάτη ή μακροχρόνια καθιστή θέση όπως η οδήγηση ή ο χρόνος πριν από τον υπολογιστή.

Θεραπευτική αγωγή

Καθ’ όλη τη διάρκεια, ζεστάνετε εντελώς την τοπική γλώσσα. Η χρήση μιας συλλογής ηλεκτρικού ρεύματος ή ενός σάκου σίτου είναι μια ασυνήθιστη τεχνική για να γίνει αυτό, κοντά σε κάποιο καυτό καθαρισμό της πληγείσας περιοχής. Ακριβώς όταν είναι ζεστό, οι προπονήσεις και οι διατάσεις μπορούν να προδιαμορφωθούν.

Εξάσκηση 1

Καθίστε με το αριστερό σας πόδι εντελώς ίσιο και το δεξί σας γόνατο σκυμμένο, το δεξί σας πόδι στο πάτωμα και κοντά στο αριστερό γόνατο. Βάλτε τον αριστερό σας αγκώνα καθαρά μέρος του δεξιού γόνατος και τραβήξτε τον αριστερό ώμο προς τα εμπρός. Βάλτε το δεξί σας χέρι στο πάτωμα πίσω από το σώμα σας, έτσι ώστε το αριστερό σας στήθος να κινείται πιο κοντά προς τον δεξιό μηρό σας και το δεξί σας στήθος να επιστρέφει προς το δεξί χέρι. Γυρίστε τη μέση σας γύρω από τη σπονδυλική σας στήλη προς τα δεξιά, πιέζοντας στο παρελθόν το δεξί γόνατο με το αριστερό χέρι. Μείνετε σταθεροί σε αυτή την ισορροπία για 30-60 δευτερόλεπτα. Rehash πηγαίνοντας ενάντια στην πλευρά του κανόνα.

Εξάσκηση 2

Ξαπλώνετε στο δεξί σας μισό μιας επίπεδης επιφάνειας, για παράδειγμα, ένα τραπέζι ή κρεβάτι για τρίψιμο πλάτης με το δεξί ισχίο και το γόνατο λυγισμένα στις 90 μοίρες. Παρουσιάστε το αριστερό σας πόδι πέρα ​​από την άκρη του κρεβατιού ή του τραπεζιού. Για να προσπαθήσετε πραγματικά να μην πιαστείτε σφιχτά με το αριστερό σας χέρι, παρουσιάστε το μέσο και στο πλάι και αρμονίστε το αριστερό σας πόδι πέρα ​​από την άκρη. Αναμένετε να έχετε ένα ευχάριστο τέντωμα στο δεξί μάγουλο και στο μηρό σας. Χαλαρώστε τους μύες στο μάγουλό σας. Rehash πηγαίνοντας ενάντια στην πλευρά του κανόνα.

**Αποποίηση ευθυνών: Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εξέλιξη ή χαλαρώνετε την προσπάθεια αντιμετώπισης του βασανισμού της πλάτης, εάν κανείς δεν το πειράζει πραγματικά, συμβουλευτείτε πρώτα τη βασική κλινική σας σκέψη ικανή. Ο συγγραφέας σίγουρα δεν είναι μια καλά ενημερωμένη αρχή και αυτό το άρθρο χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση της βασικής κλινικής σας σκέψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.